![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam:))
mam problem z wyslaniem wiadomosci przy pomocy funkcji mail()... moj serwer na localhoscie nie wysyla mi maila... wszystko niby dobrze chodzi (nie wyswietla zadnych bledow), "niby wysyla", ale mail nie przychozi:(((( skryptem sprawdzilem czy funkcja mail() jest odblokowana na moim serwerze... okazalo sie ze jest... moja funkcja wyglada tak: mail("mojlogin@tlen.pl","Temat wiadomosci","tresc mojej wiadomosci","From:jakis@tam.adres"); moze nie moge wysylac przez firewall?? (chociaz moze nie bo kozystam z programu pocztowego i dziala)... czy wiecie moze co to moze byc?? z gory WIELKIE DZIEKI za pomoc:)) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A skąd wiesz, że wysłał? jakos nie widze tam zadnych echo itp. daj tak:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oki... masz racje... nie zastosowalem Twoja metode i nie wyslal:((
i nie wiem dlaczego nie:(( mam win xp... w zaporze mam wyjatek dla apacha... mam tez antivirusa i w nim tez mam odblokowanego apacha... czy ktos wie dlaczego nie moge wysylac maili?? Ten post edytował cinus80 29.09.2005, 15:08:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:43 |