![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2004 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam....
no właśnie czy da się ustawić minimalny rozmiar diva ? :/ Mój kod wygląda tak: Lewa część jest stała, tak samo jak prawa. W środkowej natomiast powinnien pokazywać się jakiś tekst i zależnie od jego długości powinien się dopasowywać środkowy DIV. Niestety w przypadku bardzo krótkich wyrazów wygląda to śmiesznie. Wiem, że można poszerzyć boczne graficzki tak, żeby były odpowiednio dłuższe, ale z ciekawości chciałem się dowiedzieć, czy jest możliwe aby ustawić minimalną szerokość diva. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Nie za bardzo rozumiem problem. Jeśli lewa i prawa szerokość jest stała, to środek też ustaw na stałe. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
min-width. Ale badzIEwie pewnie się nie połapie co i jak :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2004 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yhm... Opera i FF działają ale IE odmówił posłuszeństwa :/ Czyli mam rozumieć, że nie ma "sposobu" na IE ?
Cytat revyag: Nie za bardzo rozumiem problem. Jeśli lewa i prawa szerokość jest stała, to środek też ustaw na stałe. Ale środkowa część nie jest stała ![]() Ten post edytował Vasquez21 29.09.2005, 08:30:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mialem podobny problem ale z wysokoscia i min-height dzialalo w ff i opera a na IE poskutkowalo _height wiec moze zadziala _width?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czyli mam rozumieć, że nie ma "sposobu" na IE ? ~uninstall iexpolorer ;-) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:53 |