![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym prosić o pomoc mam pewien problem robie gre rpg on-line i chciałem zrobić coś w rodzaju energi która by sie odnawaiała o każdej pełnej godzinie ale nie wiem jak mam to zrobić... chciałbym sie zapytać jeszcze o jedną rzecz robie logowanie ale nie wiem jak zrobić żeby z bazy danych wyszukał mi 2 wpisów z 2 danych tabel w jednym rekordzie.... z góry dzięki....
Rety, ty korzystaj od czasu do czasu ze słownika ortograficznego --- nospor |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chciałbym prosić o pomoc mam pewien problem robię grę rpg on-line i chciałem zrobić coś w rodzaju energi która by sie odnawiała o każdej pełnej godzinie ale nie wiem jak mam to zrobić... chciałbym sie zapytać jeszcze o jedną rzecz robię logowanie ale nie wiem jak zrobić żeby z bazy danych wyszukał mi 2 wpisów z 2 danych tabel w jednym rekordzie.... z góry dzięki.... @nospor - True True... ________
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorki mam dysgrafie i dysortografie i chciałem sie zapytać czy jak się zrobi tabele to czy można do niej później dodać pole?(jak się już ją stworzy)
![]() Ten post edytował NighT_ProwleR 28.09.2005, 12:05:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
zdecyduj sie wkoncu o co pytasz, raz oto, raz o tamto. Pytanie o pole nadaje sie na inne forum.
Tak, można dodać: http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/alter-table.html -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
dzieki wam teraz już wszystko wiem i moge dokończyć robić gre...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:42 |