![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zrobiłem stronkę w której wykorzystałem system niusów Cutenews 1.4.0. Serwer na którym znajduje się strona www jest za serwerem proxy. Każde uaktualnienie strony przez ftp widoczne jest na stronie po kilku, kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu minutach. Trzeba poczekac aż uaktualnienia strony uaktualnią się na serwerze proxy. W związku z tym zauważyłem problem z wykorzystaniem (dzialaniem) skryptu Cutenews. Świeżo dodana wiadomość jest widoczna również z opóźnieniem. To akurat nie jest najgorszy problem. Zauważyłem, że kiedy loguje się jako admin, coś tam porobię, wyloguję sie i chcę się zalogowac jako uzytkownik to i tak skrypt loguje się na admina. Nigdy nie działo sie tak na serwerze bez proxy. W każdym razie jest to niedopuszczalne i nie mogę sobie na takie sytuacje sobie pozwolić. Czy jest jakiś sposób aby sobie z tym poradzić czy jedyną możliwością jest zamiana serwera?? Dzięki za pomoc -- Marcin |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:26 |