![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Znma ktoś jakieś free konto z shell ?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyszukiwarki juz nie funkcjonuja?
-------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wyszukiwarki juz nie funkcjonuja?
Rozwalają mnie odpowiedzi tego typy... ludzie, już to kiedyś pisałem... jeśli macie takie odpowiedzi to po co w ogóle tracicie czas na pisanie ich? Po to jest forum, aby znaleźć szybko odpowiedź na pytanie, aby zapytać kolegę, który może już przeszedł przez "procedurę wyszukiwawczą" i może podzielić się doświadczeniami... A co do wyszukiwarek, cóż... trochę nam zejdzie zanim znajdziemy to czego szukamy. Ehhh... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzieś tutaj na forum był fajny tekst i pytaniach. Polecam go. Tam było fajnie wyjaśnione, dlaczego nie chcemy odpowiadać na pytania tego typu.
A tak wogóle to po co ci darmowy shell? Przecież to IMHO największe G na świecie. Lepiej już sobie załatw jakieś lepsze, albo, jeśli masz jakiegoś znajomego w siecie, jakiegoś admin czy coś, to go poproś. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2003 Skąd: Janów City -> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jabol -> Jak mądrze zadawać pytania ! -> http://rtfm.bsdzine.org/
-------------------- [------------------------]
| What's it ? | [------------------------] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Vdeth: dokładnie, dzieki za podanie linku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
ten link jest na stałe w topicu przyklejonym na forum php... Może przydałoby się go poprzyklejać również wszędzie indziej?
![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Rozwalają mnie odpowiedzi tego typy... ludzie, już to kiedyś pisałem... jeśli macie takie odpowiedzi to po co w ogóle tracicie czas na pisanie ich?
Zeby nauczyc ludzi takich jak Ty korzystania z wyszukiwarki a w ostatecznosci zwracac sie z tego typu podobnymi pytaniami na forum. Cytat Po to jest forum, aby znaleźć szybko odpowiedź na pytanie, aby zapytać kolegę, który może już przeszedł przez "procedurę wyszukiwawczą" i może podzielić się doświadczeniami...
O czym ty mowisz? Jakim doswiadczeniem? W szukaniu darmowego konta shellowego? Na forum zwracamy sie w ostatecznosci kiedy przewertujemy manual'e, poszukamy itd. Jesli kazdy z forumowiczow tworzyl by temat i pytalbym o byle glupote to nie wyobrazam sobie co by sie tutaj dzialo. Poza tym to jest HydePark i prowdzone sa tutaj rozmowy luzne a z takimi pytaniami zwracamy sie na forum poswieconemu tej tematyce - w tym przypadku konta shellowe. -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zeby nauczyc ludzi takich jak Ty korzystania z wyszukiwarki a w ostatecznosci zwracac sie z tego typu podobnymi pytaniami na forum.
Takich jak ja?! Nierozumiem, tego akurat nie musisz mnie uczyć... Cytat O czym ty mowisz? Jakim doswiadczeniem? W szukaniu darmowego konta shellowego?
Nie chodziło mi dokładnie o to pytanie, ale ogólnie o Wasze podejście do tego typu pytań. Cytat Poza tym to jest HydePark i prowdzone sa tutaj rozmowy luzne a z takimi pytaniami zwracamy sie na forum poswieconemu tej tematyce - w tym przypadku konta shellowe.
A jakie to są pytania luźne? |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Szukałem wyszukiwarką - jak był DARMOWY to nie diząłął albo nie rejestrowali...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Szukałem wyszukiwarką - jak był DARMOWY to nie diząłął albo nie rejestrowali...
I o to mi właśnie kwiateek chodziło. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz http://www.f.pl/. Tam coś było o kontach shell za free.
-------------------- Życie to choroba przenoszona drogą płciową.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jabol -> Jak mądrze zadawać pytania ! -> http://rtfm.bsdzine.org/
ja to nazywam Kodeksem młodego forumowicza :) -------------------- Wszystko ... co na świecie interesujące, bierze się z czyichś dziwacznych myśli [David Lynch]
Andrzej Lepper to Kretyn< |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:00 |