![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem skrypt downloadu. Bardzo prosty, łacznie kilka plików ( wyswietlanie, dodawanie/usuwanie/mod, proste statystyki ). Wszystko działa ok np. w IE ;], ale Opera wyrzuca dziwne "krzaczki" na ekran. Oto fragment kodu:
Oto plik ktory ma zwiekszać licznik pobrań i przekierowywać na plik do ściągniecia: Łącze sie z baza.....
Mogłby mi ktoś powiedzieć dlaczego tak się dzieje. Jak już mowiłem - plik jest pobierany i wszystko ok, np. w IE, ale opera sciaga plik, wiekszy o 1kb, czyli jesli plik ma np. 120kb to ona wskazuje 121kb ;/... czyzby cos zostało z cachowane, czy cos, czy moze ja cos chrzanilem... I te denerwujace krzaczki ;].... Dzięki za jakąkolwiek odpowiedz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
header - komentarze
+ readfile" title="Zobacz w manualu php" target="_manual Ten post edytował Kicok 24.09.2005, 19:43:16 -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:32 |