![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie jak sprawdzić czy sesja istnieje :?: Tylko nie podawać mi tu
Kod session_is_registered("user")
bo nie oto mi chodzi.. Czy są jakieś inne sposoby (aby wszystko chodziło pod globals=off)? -------------------- wiadro.xt.pl :: klozz@e-skrzynka.pl :: Serwis gier online - soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php:1:f2add4eeee]
isset($_SESSION['user']); [/php:1:f2add4eeee]? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Thx, o to chodziło
![]() -------------------- wiadro.xt.pl :: klozz@e-skrzynka.pl :: Serwis gier online - soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php:1:1fcaf872f7]<?php
if(!empty(session_id())) { echo 'identyfikator sesji istnieje'; } ?>[/php:1:1fcaf872f7] -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam pytanie jak sprawdzić czy sesja istnieje :?: sprawdzasz zawartosc stalej SID albo co zwroci session_name - pff wiecje pomysl na teraz nie mam ;)
pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:32 |