![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Interesuje mnie pomoc heh jak każdego chyba na tym forum hih.. Chodzi dokładnie oto ze chciał bym stworzyć zapytanie które sprawdza ilośc druzyn w lidze, jezeli jest ich 20 to ma być else:
Jezeli nie jest 20 to
Szczerze to zrobiłem już takie cos ale mi działa tylko 1 liga i jak powiecmy że będzie 20 druzyn to ruszaja mi wszystkie ligi a ma tylko ta w której jest te 20 druzyn. Zapytanie z którego czyta ilośc druzyn to:
A skrypt odp za to to:
Albo:
No własnie ten problem ze i jak bedzie w liga1_1 20 teamów to liga2_1 tez rusza choć ma 0 teamów... ![]() ![]() Pomocy ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozbij to na 2 tabela
1 tabela - liga a 2 - druzyny, druzyny sa powiazane z liga. Wtedy latwo wszystko wyciagniesz. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spoko źle mnie zrozumialeś mam 2 tabele w jednej druzyny a w 2 te dywizje.
No i w tym zapytaniu dodaje się zapytanie ile druzyn jest w lidze np: Liga1_1 = 20 Drużyn Liga2_1 = 20 Drużyn Liga2_2 = 15 Drużyn ect.. po zero NO i czyta własnie ile jest druzyn ... no heh czyta jak czyta niby czyta ale jest coś innegoto co pisałem... Ok poradziłem sobie Mozna zamknąć Pozdrawiam Ten post edytował _Martin_ 23.09.2005, 09:26:07 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 02:12 |