![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam maly problem techniczno-logiczny... mam dwie piekne tabelki
chcialbym stworzyc nowe wiersze (poprzez INSERT) w tabeli list kopiujac pole 'id' z tabeli user i wklejajac je do userid w tabeli list. pobierane wiersze z tabeli user musi spelniac warunek confirmed = 0; jak to zrobic korzystajac tylko z jednego zapytania MySQL? bardzo prosze o pomoc, mam nadzieje, ze dobrze wytlumaczylem problem... z gory dziekuje, pozdrawiam a. Ten post edytował Therronis 20.09.2005, 21:21:29 -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Powinn pomóc ci w tym instrukcja insert...select:
http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/insert-select.html Powinieneś se już teraz poradzić ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo dziekuje za pomoc,
spelnilo moje oczekiwania :-) -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:48 |