![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hejka mam problem z obsługą formularzy. Chodzi o to że użytkownik wybiera sobie jednego ulubinego piosenkarza (w formularzu index.html)i jak zrobi wyślij przeładuje się strona mail.php i pokaże jakie pole wybrał. Jak coś takiego wykonać ma ktoś może pomysł?
Ja zrobilem coś takiego i nie wiem jak to dalej pociągnać:
Jeżeli nic użytkownik nie wybieże wyświetli sie pole radio piosenakrze i musi jednego wbrać. Else jak wybieże jakiegos pokaze sie pole radio piosenkarze z zaznaczonym wcześniej piosenkarzem. Pozostaje tylko przerobic warunek dla else.Jak coś takiego zrobić prosze o pomoc i pozrowka dla całego forum papatki Ten post edytował ppsi 20.09.2005, 19:15:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próśb o napisanie gotowców tu nie zamieszczamy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bylo pare dni na forum coś podobneego... poszukaj...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
szukałem niestety nic podobnego nie znalezłem był tylko moj post który tyczył sie troszke innego przypadku (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Wiec nadal jestem zdany na Was bo "Jak nie tu to gdzie?Jak nie Wy to kto?Jak nie teraz to kiedy?" licze na pomoc....... pozdrowka
Ten post edytował ppsi 20.09.2005, 22:53:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie ty tam masz w ogole formularz? Masz tylko same pola formularza.
Mozesz zrobic tak (tylko dodaj jeszcze ten <form no i submit)
|
|
|
![]()
|
|
dziekuje qbuz dzial wszystko poprawnie. Dzieki Tobie moge w koncu skonczyc ten moj formularz. Dzieki slicznie i pozdrowka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:52 |