![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Nie jestem pewny, czy ten temat "pasuje" do tego działu. Robię właśnie stronkę (w php naturalnie), która korzysta z TXT. Zamiarem moim jest stworzenie bazy w TXT i w odpowiednim momencie odczytanie rekordu (rekordów). Nie do końca sprecyzowałem. Może tak: w jaki sposób uzyskać adres na styl: Cytat www.serwer/index.php?art=1&id=3 lub np. Cytat www.serwer/art.php?id=3 Bardzo proszę o pomoc... edit wzbogacajacy tresc: Mam kilka działów, np: arty (art.php) foty (fot.php) i jeszcze parę innych Moim zamiarem jest więc zrobienie takiego odwołania (takiego adresu), że np: www.serwer/art.php?art=1&id=1 będzie dotyczyło arta pierwszego strony 1 www.serwer/art.php?art=1&id=2 będzie dotyczyło arta pierwszego strony 2 i analogicznie dalej: www.serwer/art.php?art=2&id=1 będzie dotyczyło arta drugiego strony 1 www.serwer/art.php?art=2&id=2 będzie dotyczyło arta drugiego strony 2 Jak ma wyglądać plik np. art.php? I czy w ogóle da radę coś takiego zrobić w oparciu o bazę TXT? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:28 |