![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
pole select o nazwie xyz ma dwie opcje: opcja 1 i opcja 2 wybierajac opcje 1 pole input typu text o nazwie abc ma stac sie enabled a tekst nad typ polem ma sie zmienic na niedostepne. po wybraniu opcja 2 pole abc ma byc dostepne i taki tekst ma zostac wyswietlony nad typ pole. czy mozliwe jest to do zrobienia bez przeladowywania strony? nie moge sobie z tym poradzic Podrawiam -------------------- www.siorbi.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php => Po Stronie Przegladarki :: JavaScript
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To tak:
1. Nadaj identyfikatory poszczególnym elementom: 2. Teraz robisz funkcję JS, nie będę dawał gotowca, ale naprowadze i mam nadziekę, że się nie mylę:
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki
![]() bardzo slabo znam sie na javie ale udalo mi sie to zrobic
Teraz mam problem z tym tekstem on ma pojawiac sie ponad abc To ma byc zwykly tekst w zaleznosci od wybranej opcji pojawiajacy sie nie w polu input Pozdrawiam -------------------- www.siorbi.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzisz jak pinknie Ci sie udalo. I znajomość javy nie ma tu nic do rzeczy
![]() ![]() Co do Twojego pytania to czy chciałbyś mieć coś takiego jak zrobił NuLL na swojej stronie jak się dodaje komentarz? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 11:19 |