![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2002 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MAm taki problem, bo chce napisac skrypt php, ktory pod podany adres wysylalby jakies tam texcik. To akurat nie stanowi praktycznie zadnego problemu.
Nie wiem jak zrobic, zeby po np poprawnym wykonaniu funkcji "mail" wyswietlal sie napis typu :" Twoj mail zostal wyslany" a w razie klopotow:" Masz probelm ,sprboj jeszcze raz". POmozcie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
if(mail(costamd fdfd))
echo 'mail zostal wyslany'; else echo 'mail Nie zostal wyslany'; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, jestem okrutny ;-)
[ dla tych ktorzy nie widzieli: to odnosnie zmiany wulgaryzmu w powyzszym watku + skasowania dalszych postow] -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no nieeee nooo - przesadziles hyper z tym wycieciem
![]() rozumiem - gdyby to bylo slowo typu k**a, ch**j, pi***a, ci***a, sp***aj to jak najbardziej usuniecie takiego czegos by bylo wskazane, ale d***a ![]() ogromny minus dla ciebie za ta cenzure |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a u mnie +
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
steru: masz wątpliwości czy "dupa" to wulgarny wyraz?
-------------------- Tomasz Wasiluk
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"dupa" to bardziej komiczny niz wulgarny wyraz, wprowadza troche, ze sie tak wyraze, koloru w szare skrypty.
Jesli nie jazycie takiego czegos to juz niewiem. |
|
|
![]()
|
|
Masz częściowo racje. "Dupa" chyba obecnie przechodzi z wulgaryzmu
do ironii. Mimo wszystko widze w nim więcej tego pierwszego. -------------------- Tomasz Wasiluk
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hyper - spytaj Gombrowicza, czy to wulgaryzm, czy ironia
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oj dzieci, dzieci
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat steru: masz wątpliwości czy "dupa" to wulgarny wyraz?
no mam, ale nie gadajmy o dupie maryny bo to na nic ![]() twoje forum - twoja decyzja. ja juz tak sie przyzwyczailem troche, ze jak nie wiem jak nazwac zmienna to ja nazywam $dupa (niektorzy pewnie wiedza o co chodzi - castor na pewno ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dokladnie :wink:
.....tez sie troszke tym zarazilem ![]() a i tak jestem zdania ze dupa to nie wulgarny wyraz ![]() .... bardzo wrazliwi jestescie :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 07:19 |