![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zapraszam do odwiedzania http://www.forum.pracuj.org i pisania postów
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
mnie sie wogole nie podoba.
Kolory zle, i wykonanie niechlujne. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie również się nie podoba.
Pozatym fajna reklamka - gratuluje - w sam raz na otwarcie forum. I jeszcze te fajny obrazek z napisami po angielsku w centrum. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi też się wogóle nie podoba, poza tym phpBB, za którym nie przepadam. W sumie jakby nie było oceniać to tu za bardzo nie ma co ...
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIET NIET NIET!!
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche po polsku troche po angielsku :/ z kad ja mam wiedziec co to znaczy auto login, lub register
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chłopaki, nie przesadzajdzie, drobne zmiany w:
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:52 |