![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam db z tabela (np.) gry z polami ID|nazwa|producent|opis| (docelowo bedzie wiecej ale tylko te maja w tym momencie znaczenie) i chcialbym wyswietlic spis gier w taki sposob:
[img]http://www.strategie.gtu.pl/tabelka.bmp[/img] itd itd i nawet nie mam pomyslu jak sie dotego zabrac i w jaki sposob osiagnac taki efekt wiec prosze Was bardziej doswiadczonych o pomoc za ktora z gory dziekuje(dla jasnosci dopowiem/dopisze ze nazwa bedzie jednoczesnie linkiem do strony posiweconej danej grze jak rowniez producent (ale to nie ma wielkiego znaczenia) a opis bedzie mial max. dwa zdania) PS nie wiem ale chyba ten temat pasuje bardziej do Bazy Danych - przepraszam ze tam nie napisalem ale dopiero teraz to skojarzylem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
[php:1:dc12d22d79]<?php
// pseudokod $intColNum = 0; while($arrSqlRow = mysql_fetch_assoc($resSqlResult)) { if($intColNum == 0) { echo '<tr><td>'.$arrSqlRow['Nazwa'].'<br />.'$arrSqlRow['Producent'].'</td>'; } else { echo '<td>'.$arrSqlRow['Nazwa'].'<br />.'$arrSqlRow['Producent'].'</td></tr>'; } $intColNum++; if($intColNum == 2) { $intColNum = 0; } } ?>[/php:1:dc12d22d79] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:43 |