![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-_Martin_- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam mam takie zapytanie ktore stworzyłem i które ogranicza wysylanie zapytania co 15 sek tylko
Własnie wydaje mi sie dobrze nei wyskkauje zaden bład a jednak nie wykonuje zapytania ![]() Moze ktoś pomoże ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic nie pokazuje na zapytanie:
gdzie jest to ograniczenie co 15sek? Ten post edytował TomASS 15.09.2005, 18:49:35 -------------------- |
|
|
-_Martin_- |
![]()
|
Goście ![]() |
No tutaj
i tutaj który jest od za limit.:
WIec mozecie pomóc ![]() |
|
|
-_Martin_- |
![]()
|
Goście ![]() |
Spoko poradziłem sobie moge ew. dać kod jaki stworzyłem na zrobienie tego oto to:
... i dalsza treśc ![]() ![]() |
|
|
-_Martin_- |
![]()
|
Goście ![]() |
Sorki ze przeszkadzam ale jak zrobic zeby mozna było tylko raz w tygodniu chodzi oto ze jak mam niedziele to moze dopiero w następna niedziel a ja chce zeby było np raz na tydzień np:
Wylosowywuje zawodnika w srode a nastepnego w poniedziałek i zaś jak wylosuje w poniedziałek chce następnego w nast. poniedziłek i tak pentla ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(_Martin_ @ 2005-09-15 20:20:26) Sorki ze przeszkadzam ale jak zrobic zeby mozna było tylko raz w tygodniu chodzi oto ze jak mam niedziele to moze dopiero w następna niedziel a ja chce zeby było np raz na tydzień np: Niektórzy też by chcieli raz w tygodniu ![]() Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać ![]() Zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Najlepiej jak się zarejestrujesz, to będziesz mógł edytować swoje posty i będziesz miał dostęp do większej ilości for. ---------------------------dodaje-------------------------- Jeśli masz tabele użytkowników, to spróbuj dodać do niej pole Kiedy_ostatnie_zapytanie i na podstawie tego pola mógłbyś określić czy użytkownik (drużyna) ma prawo wykonać zapytanie. ---------------------------edit--------------------------- @nospor: no wiesz, ja tutaj odpowiadam a Ty mi temat przenosisz ![]() ![]() Ten post edytował TomASS 16.09.2005, 10:44:24 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezu macie tu bałagan...
Co gdzie mam pytać zeby dostałem odp.. Pisze jeden temat nie odp potem po jakims czasie piszecie od rzeczy pisze nowy zrozumiały to mi przenosicie do starego lol :| Nie lepiej usunąc stary a zostawić nowy :| Kurna co z wami jest :| -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Gdybyś od początku się zarejestrował, lub pisał po przemyśleniu pewnych rzeczy, to by nie było problemu.
Cytat piszecie od rzeczy To sprecyzuj pytanie, przeciesz Ci odpisałem jak to rozwiązać, gdybyś nie zauważył: Cytat Jeśli masz tabele użytkowników, to spróbuj dodać do niej pole Kiedy_ostatnie_zapytanie i na podstawie tego pola mógłbyś określić czy użytkownik (drużyna) ma prawo wykonać zapytanie.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 12:05 |