![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2005 Skąd: EU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam i o zdrowie wszystkich pytam
![]() czy jest mozliwosc sprawdzenie wykonania poprawnie funkcji, bo z tego co zauwazylem to wykonanie poprawnie lub nie tego: @mail($email, $subject, $message, "From: $from_email") nie daje zadnego komunikatu (chyba). jedyna informacja ze wszystko przebieglo ok jest mejl dostarczony do mojej skrzynki. A co jezeli cos poszlo nie tak, jak to sprawdzic?? pozdrawiam yalus -------------------- człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usun @.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Pozatym mail zwraca true lub false. Ale to w manualu ładnie jest napisane:
http://pl.php.net/manual/pl/function.mail.php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2005 Skąd: EU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki, wiem wiem manula. juz tyle razy sobie obiecalem ze zanim zadam pytanie siegne najpierw do manuala....ja mam chyba za duzo czasu wole siedziec i glowkowac pol dnia niz zajzec do instrukcji i rozwiazac problem w 5min ale mniejsza z tym. ok dzieki
-------------------- człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
stary ... to chyba musisz zmienić powołanie ... ujemna wydajność ... bo to jest problem na 1 minutę a nie na pół dnia ... pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
perpetum mobile sie odezwal
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
panowie. Proszę nie zbaczać z tematu i nie dokuczac sobie nawzajem, bo inaczej temat zamknę i ostrzeżeniami poczęstuje.
@yalus - na przyszlośc nie chwal się ile spedzasz czasu nad problemem, to nie będzie niepotrzebnych komentarzy. No i zagladaj do manuala bo bede zmuszony zamykac takie topici jak Twój -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
ok c u
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:33 |