![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 8.02.2004 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możliwe, że gdzieś to było już na forum ale szukając albo źle wpisywałem słowa kluczowe albo sam nie wiem co jest nie tak.
Dobra zacznijmy opis mojego problemu ![]() Chodzi mi o to żeby adres typu Kod http://forum.php.pl/index.php?act=Post&CODE=00&f=27 Pojawiało się w pasku samo :Kod http://forum.php.pl/ Dzięki za ewentualną pomoc i sorry, że zabieram Wam czas takimi błachostkami (dla Was). Pozdrawiam. -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stosujesz na stronie głównej pływające ramki:
-------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 8.02.2004 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie testowałem ale wiem, że zadziała ...
![]() DZIEKI ![]() PS. jeszcze jedno ... da się jakoś zablokować dostęp do tej strony : Kod <iframe style="position:absolute; top:0px; left:0px; " src="twojastrona.pl/drugi_index.php" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe> żeby osoba niepożądana wpisując w adres : Kod twojastrona.pl/drugi_index.php pojawił się tekst np Że ne ma uprawnien ? Czyżby sejse do tego były potrzebne ? Ten post edytował Kruq 14.09.2005, 22:20:00 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa bo sam korzystam z tego
![]() -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
plik zawartosci ramki:
Kod <HTML> <HEAD> <META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2"> <TITLE>Strona</TITLE> <script language="javascript"> <!-- if (self == parent) document.location = "temp.php?file=" + document.location; //--> </script> </HEAD> <BODY> tu jakas strona która nie może być poza ramka </BODY> </HTML> plik temp.php:
|
|
|
![]()
|
|
Alchemy_A.R.T. => a po co aż tak mu komplikować życie?
![]() -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Kruq @ 2005-09-14 21:15:21) da się jakoś zablokować dostęp do tej strony : Kod <iframe style="position:absolute; top:0px; left:0px; " src="twojastrona.pl/drugi_index.php" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe> żeby osoba niepożądana wpisując w adres : Kod twojastrona.pl/drugi_index.php pojawił się tekst np Że ne ma uprawnien ? to sie tego tyczylo tylko ze nie pisze ze nie mamy uprawnien tylko wywala na strone glowna ladujac do ramki odpowiedni plik Ten post edytował Alchemy_A.R.T. 15.09.2005, 14:51:09 |
|
|
![]()
|
|
Ewentualnie możesz zrobić logowanie... Że jak wejdzie na strone to mu wyskoczy formularz do logowania... W sumie do tego nie trzeba sesji...
-------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:15 |