![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chcialbym oddac pod wasza ocene moja grafike. Prosilbym o ocenienie tylko grafiki/ulozenia strony. Nie bierzcie pod uwage kodu, bo wiem ze jest fatalny, chcialbym wiedziec tylko czy grafika jako tako wyglada. Po raz pierwszy projektowalem strone i kroilem, co pewnie widzc.
![]() Czy grafika nie wazy za duzo ? wydaje mi sie ze o wiele.. Probowalem ja jakos optymalizowac ale tracilem duzo na jakosci. Mile widziane porady. :] http://www.portal.sabistik.info/ Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wedlug mnie strony tego typu( ztaka iloscia grafiki) byly modne jakies 5 lat temu. teraz wszystko kieruje sie na minimalizm i css.
Jesli to pierwsza Twoja strone to nie jest zle, ale 10/10 za t ode mnie nie dostaniesz ![]() mnie sie nie podoba to ze kazdy news ma osobna ramke z wielkim topem ![]() ulozenie modulow tez nie przypadlo mi do gustu 3/10 ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Średnio mi sie podoba ta strona
![]() ![]() ![]() P.S. Mała uwaga: spróbuj ożywyć trochę stronę jakimiś animacjami, albo trochę większą ilością kolorów, bo ta czerwień jest trochę monotonna, żeby nie powiedzieć... męcząca. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
faktycznie powinno byc 'login' poprawie. co do zawartosci wiekszosc linkow nie dziala bo to tylko tak na ocene wystawilem.
devblog poprawilem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie minusy to
1. troche za czerwono na stronie i za duzo "nawalone" 2. strona oparta na tabelach, nie trzyma się standardów, style css wewnątrz a nie w pliku zewnętrznym - wszystko to niepotrzebnie zwiększa mocno rozmiar strony 3. za mala czcionka domyslna poza tym jest stosunkowo milo ;-) -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wow. Jak na pierwszą stronę to jest nawet 10/10
![]() ![]() Można poradzić:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:20 |