![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Jako, że kiepsko na js się znam, więc szukam skryptu. Scryptu scrolla.
Tylko jak to wyjaśnić, scroll nie składa się ze strzałek które przewijają dany div w dół lub w góre tylko chciałbym aby ten skrypt przewijał tekst jak klikne lewym klawiszem myszki na grafike przeciągne ją w góre to tekst w div'ie mi się przesunie na dół, a jeżeli grafike pociągne na dół to analogicznie tekst w div'e powinien poruszyć sie w górę... Moja proźba do was czy znacie taki scrypt , może gdzieś widzieliście. Bardzo pilne Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://meddle.dzygn.com/eng/weblog/scroller.mod/
Cos takiego ? -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie, właśnie tego szukałem
![]() Jeszcze raz dziękuję ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
widzialem na forum swego czasu linka do scrooli ale jeszce fajniejszych ... i nie moge teraz tego znaezc
![]() mzoe ktos to widzial ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:23 |