![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ...potrzebuje w jednym skrypcie zapisac ponizsze dane do bazy...
jak widac dane maja zostac zapisane w tej samej tabeli...sa to 3 pomiary kazdy z innymi wartosciami...nie wiem jak polaczyc te dane w 1 skrypt, gdy po wykonaniu pierwszego wstawia chce wykonac drugi to w bazie nie zostaja zapisane zadne dane oprocz pierwszego dodania...prosze o pomoc...z gory dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisujesz zapytanie pod zapytaniem i juz
![]() No chyba ze dane zaleza jakos od siebie to robisz wtedy transakcje. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zgodnie z tym co mi napisales zrobilem tak:
i dalej tylko jeden wpis robi...a co do powiazanych dany to producent, typ i numer czyli ('".$HTTP_SESSION_VARS['wodo_id']."', '".$HTTP_SESSION_VARS['wodo_id1']."', '".$HTTP_SESSION_VARS['wodo_id2']."')maja byc w kazdym wpisie takie same...podaj mi na przykladzie jak mam zrobic ta transakcje...z gory dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz co Ci daje zmienna $wynik, na pewno zobaczysz wtedy blad. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 20:09 |