![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pytanie. Otóż mam skrypt który łączy się poprzez fsockopen z inną stroną. Jednakże gdy wywołam za dużo odwołań do tej innej strony w krótkim czasie wtedy otrzymuje bana na 1-2 godzin :/ (ta strona to google.pl
![]() P.S Proxy odpada :/ Może da się to zrobić przy pomocy CUrl ? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to sie nie da -- musialbys miec zmienne IP np. jak w neostradzie.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak ale mi chodzi o jakieś ukrycie IP lub zmienienie go tak aby było inne dla Google. Naprawde nie da się tego zrobić ? Proxy jest spoko tylko bardzo wolne a trudno znaleźć szybkie serwery :/. No chyba że ktoś ma jakąś liste z dobrymi serwerami proxy to wtedy wchodzi ono w gre
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak sie identyfikujesz dla google??
![]() ![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(GrayHat @ 2005-09-12 00:06:21) a jak sie identyfikujesz dla google?? ![]() ![]() ... ![]() --- Hm, ip zmienic sie nie da, ew przez proxy tylko ale te i tak moze wyslac Twoje orginalne i bedzie na nie ban. Powodem otrzymania tego bana co jest, za duzo wejsc z danego ip? czy jak? Jezeli za duzo wejsc z 1 ip to musisz uzyc proxy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 23:28 |