![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pytanko o jakiś edytor php, który pomoże połączyć mi formularze z bazą danych (PostgreSQL), bez ręcznego wpisywania wszystkiego np. w notatniku ( jak to do tej pory czyniłam). Chodzi mi o ułatwienie sobie życia jesli chodzi o dodawania nowych rekordów, sortownie, powiązania i takie tam... Oczywiście musi obsługiwac php... może jakiś ultra edit, lub coś takiego? najlepiej oczywiscie bezpłatny, ale jesli się nie da to niekoniecznie. czekam na pomoc, dzięki... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zainteresuje Cie 'phppgadmin'(wpisz to w googlach a znajdziesz). Jest to mały odpowiednik phpMyadmin dla MySQL, czyli programu łatwaijacego zarządzanie bazą danych.
Nie jest to edytor, tak jak chciałaś, ale napewno ułatwia życie:) Ten post edytował s_w_ir 26.09.2005, 01:34:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pobaw sie Zendem. Trial do scaigniecia ze strony http://www.zend.com/store/products/zend-studio/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:52 |