![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedna z ostatnich realizacji (jeszcze trwaja prace końcowe) jeśli można to proszę o opinię co jest źle, co sie nie podoba itp.
![]() www.fancold.pl -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() 1) w firefoxie katalog produktow wychodzi poza Cytat CHŁODNICE FANCOLD CHŁODZĄ ZAWODOWO dosc znacznie ![]() 2) pierwsze na co zwrocilem uwage- pierdola, ale jest ![]() nad logiem po prawej stronie kolo linkow: Cytat | Strona główna | Kontakt | jest inne zakonczenie- takie czarne. natomiast na dole loga po prawej stronie nie ma nic. ![]() 3)kolorowe ikonki- np. w dzialle cennik (to pudelko i plytka) oraz pdfy troche sie wyrozniaja i nie pasuja do stylistyki strony i to wedlug mnie tyle ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem pod firefoxem znany, nie wiem czemu wystepuje, jak odswierzysz strone powinno byc ok :|
co do dzialu [download] tez mysle zeby tam troche zmienic, jak wpadne na jakis pomysl to cos zrobie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo profesjonalna i estetyczna grafika, dobrze dobrane kolory. merytorki nie oceniam, bo nie znam sie na wiatraczkach
![]() -------------------- Moja stronka o Starcrafcie
Dopiero uczę się PHP i w ogóle programowania. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się podoba, nawet bardzo. Działa zarówno pod IE jak i Operą, pod Linuxem także nie mam problemów. Grafika estetyczna i bardzo ładnie skomponowana, jednakże czy nie za mało treści? Może się nie znam:)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
troche opisologi przyjdzie w przyszlym tygodniu
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekaw jestem jak rozwiązałeś kilka wersji językowych?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:12 |