![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam =]
mam problem zrobilem sobie w bazie danych tabele i 9 pol user imie nazwisko ulica itp itd zrobilem formularz ktory ma mi wysylac do pliku skrypt.php no i teraz mam problem bo msuze zrobic plik skrypt.php w ktorym dane z formularza maja byc wysylane do bazy danych Kod <?php hmm tyle mam i nie wiem co dalej ktos pomoze?
mysql_connect("localhost", "tomek", "pass") or die ("nie mozna polaczyc sie z mysql"); mysql_select_db("Tomek") or die ("nie mozna polaczyc sie z baza"); mysql_query("INSERT INTO tabela values ('imie' , 'nazwisko')"); ?> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrob to tak:
Kod <?php
mysql_connect ("xxxx","xxxx","xxxxxxx"); mysql_select_db (baza); $zapytanie = "INSERT INTO tabela SET kto='$kto', kiedy='$kiedy', text='$text'"; $wykonaj = mysql_query ($zapytanie); echo " Wpis dodany... ?> jak masz kto='$kto' to jest to nazwa jaka dales formularzowi i przeylasz ja do tego skrypta -------------------- Reklamowa Oklejanie Samochodów: oklejanie pojazdów / tel. 62 597 74 48
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok juz dzila wszystko jak trzeba
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:04 |