![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do formularza wprowadziłem sobie BBcode. Wszystko śmiga ale jak przepisuję bbcode na html to przy próbie zapisania wyniku do sql wywala mi błąd.
Wyskakuje on tylko jak próbuej zapisać do SQL dane zawierające "" np. Wydaje mi sie ze problem jest w zapytaniu SQL. Tak wygląda przepisywanie:
Sekcja [search] zawiera wzory wyszukiwane po kolei w tekście. Pasujące do nich fragmenty teksu zostaną zamienione na odpowiadające im elementy w sekcji [replace]. No i problem jest np. w: Kod 18='<a href='.(('\2')?check_link('\2'):check_link('\3')).'>\3</a>' Zapytanie wrzucające wszycho do SQL:
Przez to ze w zmiennej $aTresc są znaki " " to wywala mi bład. Jak sobie z tym poradzić? -------------------- Załóż konto na dropbox.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki.
-------------------- Załóż konto na dropbox.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:40 |