![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc, mam problemy z sesja, tzn na pozor wszystko dziala, moze troche kodu:
no tu wszystko inicjuje pozniej wgrywam admin.php, no i w adminie menu, albo dla uzytkownika albo dla admina, menu wyglada tak:
no i teraz jak przykladowo ide do zmien haslo wyglada to tak
chodzi o to ze niby sie wszystko wyswietla i dziala i mam w adresie "kod sesji" ale mam nastepujacy error zanim wyswietli sie zawortosc strony pojawia sie cos takiego: Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /usr/local/apache/www/web69/html/admin/zmien_haslo.php:10) in /usr/local/apache/www/web69/html/admin/zmien_haslo.php on line 82 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/local/apache/www/web69/html/admin/zmien_haslo.php:10) in /usr/local/apache/www/web69/html/admin/zmien_haslo.php on line 82 bardzo dziekuje za pomoc hej |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pliku zmien_haslo.php zaczynasz wyświetlać jakieś dane. Było o tym wiele razy. Albo czekaj z wysylaniem danych aż rozpoczeniesz sesje, albo używaj buforowania (ob_start" title="Zobacz w manualu php" target="_manual/ob_end_flush" title="Zobacz w manualu php" target="_manual). Temat uważam, za zamknięty.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo rozumiem jakie dane, nie wiem co wysylam, sorka ale naprawde nie bardzo to zrozumialem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż co masz w pliku zmien_haslo.php w linii: 10
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
sorka, nie pomyslalem od razu po twojej podpowiedzi, juz znalazlem chodzilo o to ze w <head> mialem <meta....... i to bylo przyczyna przenioslem session_start()
przed <head> i wszystko super dziala, wielkie dzieki za wskazowke pedze robic dalej hej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:09 |