![]() |
![]() |
-krzywy- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Postanowiłem zrobić shoutbox na mojej stronie, założyłem konto na friko (ponieważ obsługuje php) i wrzuciłem tam NoiseBoxa (adres strony hxxp://www.czarci.friko.pl) ale jak widzice nie da się wpisac ponieważ wyskakują błędy w liniach od 105 do 111, ja na php niezbyt się znam i nie mam pojęcia co mam zrobić aby shoutbox działał. Podaję namiarki na ftp. na którym leży shout box: ftp://czarci.friko.pl log:czarci pass:genesis PLEASE HELP ME Za pomoc z góry wielkie Pozdrawiam KRZYWY |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie widzę żadnego błedu na : http://www.czarci.friko.pl
-------------------- |
|
|
-krzywy- |
![]()
|
Goście ![]() |
Więc umieszczam to co pokazuje mi się po próbie "krzyknięcia"
Kod Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 105
Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 106 Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 107 Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 109 Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 110 Warning: array_unshift(): The first argument should be an array in /home1/cz/czarci/noisebox/noisebox.php on line 111 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie pisze, że pierwszy argument powinien być tablicą
-------------------- |
|
|
-krzywy- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ok już odzedłem poprostu było coś nie tak w messages.xml
|
|
|