![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2002 Skąd: K-ów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki dziwny problemik mianowicie mam kod:
i dziwność problemu polega na tym, że tak sformułowany kod zamienia mi czasami linki do formatu: dwl/.html{tutaj_id_za_adresu} - czasami zamienia dobrze! :/ - zupełnie nie wiem dlaczego - chyba coś nie tak robie... Jak próbowałem opierac się na ereg_replace to w ogóle mi nie zamieniało linków... Ten post edytował lechup 1.09.2005, 15:45:47 -------------------- PHPBP Team Member
Mnóstwo darmowe programy i inne programy download. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zabardzo nie rozumiem jak chcesz zeby wygladal koncowy wynik ale sadzac po kodzie to chcesz zeby te numerki pojawialy sie przed .html a moze sie myle ?!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2002 Skąd: K-ów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak cche właśnie przed .html numerek a wali mi po... i to czasami tylko :| to jest najśmieszniejsze... a może użyć funkcji ereg_replace?
tylko na wywołanie:
nic się nie dzieje - nic nie zamienia :| a ten powyszzy kod działa tak samo jak mój... czasami zamienia dobrze czsami źle :| Ten post edytował lechup 1.09.2005, 20:52:26 -------------------- PHPBP Team Member
Mnóstwo darmowe programy i inne programy download. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:10 |