![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.deviantart.com/deviation/22398682/
http://www.deviantart.com/deviation/18519769/ http://www.deviantart.com/deviation/17253285/ jak się Wam podoba moja seria tapet? ![]() pozdr, ps. dobrze się prezentują na laptopach x) -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(shpyo @ 2005-09-01 11:04:18) jak się Wam podoba moja seria tapet? ![]() Nie podoba się w ogóle ![]() Ale jak zamienisz kolory (tło białe, wstawki czarne) to bęxzie się podobało bardzo ![]() A może zamiast białemgo jakiś pastelowy jasny. @shpyo to wtedy sobie nawet na pulpit sieknę jedną z nich ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie podobal sie tylko SpaceInvader -- po prostu super. Reszta -- .....
Cytat Ale jak zamienisz kolory (tło białe, wstawki czarne) mike_mech: Grales kiedys w Space Invaders? ![]() Mnie takie kolory wypalily by oczy w sekunde ![]() Ten post edytował dr_bonzo 1.09.2005, 11:27:56 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
dlamnie za duzy kontrast, ale przynsjmniej nie widac bad pixeli
![]() Pozatym ten motyw z czacha skads znam... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(dr_bonzo @ 2005-09-01 11:24:51) Cytat Ale jak zamienisz kolory (tło białe, wstawki czarne) mike_mech: Grales kiedys w Space Invaders? ![]() Ha, Panie ![]() ![]() Napisałem w kontekście użyteczności, a nie w kontekście historycznej ![]() Cytat(hwao @ 2005-09-01 11:33:22) Pozatym ten motyw z czacha skads znam... tiredsmiley.gif Space Invaders ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No offence, ale co to jest ?
![]() Jak dla mnie to 10 minut roboty w jakiś programie graficznym. Poza tym tutaj do oceny chyba daje się strony i skrypty a nie tapety hmm ? ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi żadna się nie podoba. Jakieś takie za czarne.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko /17253285 jest fajne:)
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za ciemne . Tapeta powinna być jasna , ponieważ wtedy pulpit sprawia wrażenie większej przestrzeni. Popieram pomysł przedmówców : tło jasne - wstawki ciemne .
Nie mówię , że tło ma być białe, bo mogłoby rzeczywiście zbytnio kłuć w oczy, ale jakiś beżowy kolorek, czy coś odpowiednio stonowanego już by pasowało ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2005 Skąd: internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktoś postawi dwa słupy, doda do tego starego buta i uważa że jest wielkim mistrzem. Mało tego, wmawia się ludziom że to jest arcydzieło... Ręce mi opadają
![]() -------------------- Biorąc pod uwagę wszystkie akty tworzenia, odkrywa się jedną elementarną prawdę: gdy się czemuś prawdziwie poświęcamy, wspiera nas opatrzność. [JOHANN WOLFGANG GOETHE]
Tylko krowy chodzą stadem, lwy zawsze samotnie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(emilio @ 2005-09-01 17:53:50) Mało tego, wmawia się ludziom że to jest arcydzieło... Ręce mi opadają hmmm nie wiem czy moj monitor wyswietla cos innego niz wam? Ale jak na razie do tej pory nie zrobil mi nic takiego glupiego. Wiec nie pozostaje mi nic innego jak smiac sie razem z @emilio z tych ktorzy stoja i podziwiaja dwa slupy i buta ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe.
Nie dostrzegacie głebi i przesłania w tych tapetach? ![]() Co do kolorów, ostatnio dużo siedze po nocach i klepie kod. Jak miałbnym biały ekran, to sąsiedzi by się pytać co tak świeci, a mi oczy by wyorbitowały. No ale jak rzekł jeden wielki "artysta" na castingu do IDOLa Cytat "ja wiem, że jestem genialnym artystą, besztanie mnie z błotem to normalka dla takiego jak ja! poprostu mi zazdrościcie!" pozdr, -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakos nowoczesna sztuka do mnie nie przemawia
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 22:27 |