![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam . Mam problemik poniewaz kozystam ze skryptu ktory wysla zalacznik na ades e-mail. Chcialbym przerobic ten skryp aby wysyłał 2 i wiecj zalcznikow jednorazowo. KOD html wyglada tak :
A KOD php tak :
Prosze o pomoc jak przerobic ten skrypt zeby wsylal np 2 lub 3 i wiecej zalacznikow. Pozdrowka i z gory dzieki papaptki Ten post edytował ppsi 31.08.2005, 20:27:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
popraw bbcode
![]() inaczej zamknę |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ma ktos jakis pomysl jak przerobic ten kod php wysylajacy formularza z jednym zalacznikem alby bylo mozna wysylac wiele zalcznikow 2 lub 3 itp?? prosze bardzo o pomoc pozdrowka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A szukałeś w Google jakiś klas lub rozwiązań tego problemu
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Hejka pomoże mi ktoś przerobić ten srypt mój aby wysyłał klika załacznikow np.2 lub 3
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napewno na zamówienie nikt, tutaj, nigdy nie będzie przerabiał skryptów.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:08 |