![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdzam stronę z XHTML 1.0 Strict
niestety za każdym razem wywala mi błąd... : Cytat Error Line 145 column 7: element "boldAk" undefined. <boldAk>Tekst</boldAk> element boldAk zdefiniowałem w css czy da się jakoś temu zaradzić aby validiator nie wypluwał błędu ? -------------------- gg:5216061
Warsztat: Win XP HE | Apache - 2.0.49 | PHP - 5 RC | MySQL - 4.0.18 | Narzędzia: WinSyntax Artykyłu v0.2beta[b]lllllllllllllllllllllllll 100% |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś mnie ogarnęło że uczucie, za bardzo poszedłeś w kierunku XML'a z tym XHTML'em.
Nie możesz sobie tworzyć nowych elementów XHTML'a. Możesz co najwyżej nadać im style w arkuszu CSS ( i podejrzewam że to chciałeś zrobić ). Możesz zaprezentować kod XHTML i CSS. Bo mam wrażenie że bzdur (bez obrazy) napłodziłeś. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najlepiej stwórz klasę dla elementów pogrubionych:
Kod <SPAN class="pogrubiony">tekst</SPAN> zaś w arkuszu css: Kod .pogrubiony { font-weight: bold; } bedzie prosto, uniwersalnie i przejrzyście ![]() -------------------- Moja stronka o Starcrafcie
Dopiero uczę się PHP i w ogóle programowania. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:32 |