![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 30.05.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś się z forum stało:
http://www.forum.domp.pl/ Proszę sprawdźcie to i powiedzcie co mam zrobić żeby dalej było dobrze!!? ![]() bo teraz wyświetla mi błąd:
![]() -------------------- ...nauka jest celowa tylko wtedy gdy pozwala pomagać innym.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
No cóż... , co my możemy, brak połączenia z bazą masz, widocznie coś się popsuło u Ciebie na serwerze skoro wcześniej działało. Sprawdź w panelu administracyjnym bądź w phpmyadmin, czy możesz się połączyć ze swoją baza gdzie masz forum. Pozdrawiam i idę spać! ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 30.05.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie do phpMyAdmina wchodzę tak myślałem że to co z hasłem nie da się żeby ustawić nowe dane do łączenia się forum z bazą
![]() PS: Nady jest młoda godzina ![]() -------------------- ...nauka jest celowa tylko wtedy gdy pozwala pomagać innym.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź czy w configu w phpBB masz poprawne dane użytkownika i bazy, może spróbuj stworzyć kolejnego użytkownika. Nie mam pojęcia skoro w phpmyadmin wchodzi Ci do bazy a tutaj nie chcę oznaczało by to że dane wprowadzone w config'u są błędne. Posprawdzaj wszystko dokładnie.
PS. Trudno się oderwać od kompa :/ Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tak bardzo trudno się oderwać...
![]() Właśnie chcę zmienić konfigurację forum ale nie za bardzo umiem?? ![]() Dzięki.! -------------------- ...nauka jest celowa tylko wtedy gdy pozwala pomagać innym.
|
|
|
![]()
|
|
W phpBB jest taki plik jak config.php, edytuj go i wpisz dokładnie swoje dane... Na forum ten temat był rozpatrywany kilkanaście razy poszukaj trochę.
Dodam jeszcze, że ten temat należało by przenieść na odpowiednie forum ![]() Pozdro! ps. I tym jakże optymistycznym akcentem, idę sobie spać bo jutro muszę wstać ( nie czuje gdy rymuje ) ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:38 |