![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie coś:
I wyskakują takie błędy: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\strona\index.php:15) in c:\program files\easyphp1-8\www\strona\login.php on line 79 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\strona\index.php:15) in c:\program files\easyphp1-8\www\strona\login.php on line 80 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\strona\index.php:15) in c:\program files\easyphp1-8\www\strona\login.php on line 81 Są to te linie: setcookie('loged', $loged, 0); setcookie('login', $log, 0); Header('Location:'.$_SERVER['REQUEST_URI']); Co mam zrobić żeby tych błędów nie było?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem to i nadal jest
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(giciarz_1200` @ 2005-08-27 19:56:51) Dodałem to i nadal jest Rozumiem, że dodałeś to tak jak jest opisane w tym arcie, bez żadnych zbędnych spacji na początku? -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Tak
|
|
|
![]()
|
|
Testowałem przed chwilą u siebie, jeśli mam tak http://dev.club.webhost.pl/source/ob_start.phps to wszystko działa bez problemu. Jeśli nie pomaga to już nie wiem czego to może być wina..
![]() Z błędu wynika że masz coś przed wysłaniem nagłówka, musi tam coś być - sprawdź dokładniej. Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:41 |