![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam!!!!! zgłaszałem sie z pomocą do innego serwisu niestety niedostałem odpowiedzi wiec moze tutaj ktos mi pomoze a to tresc maila
"Hej witam serdecznie własnie przeglądałem strone napisana przez Pana na temat funkcji Include nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chciałbym zrobic u siebie na stronie cos takiego jak na niektórych stronach php ze [ po lewej masz menu klikasz na link w menu i zmienia sie srodkowa tylko strona] zrobiłem to na zasadzie ramek ale chcem inaczej nie wiem jak ro zrobic ;-) chce to uproscic. NARAZIE TO WYGLADA TAK NA RAMKACH My Webpage da sie tak ze np. parametry strony ciagle będą te same czyli tło, kolory ramek itp. a jej wartosc bedzie sie zmieniała czyli tekst jakiś? proszę o odpowiedz dziekuje i pozdrawiam;))) jeśli Pan moze to załączy mi Pan przykładowy kod tej strony z linkiem w menu itp. zeby menu zostawało a strona sie zmieniała. ![]() napisałem:P 3maj się ! " chodzi mi oto aby menu stało w miejscu a po kliknięciu na link zmieniała sie strona jak w ramkach tak jak teraz jest. nie chce zeby było mozna otwierac samych podstron bez menu bo na ramkach tak mozna wyszukac i otwierac sama podstrone. i czy na kazdej podstronie trzeba robic menu czy samo bedzie zostawało . kompletnie niekumam ![]() to mój 1 temat wiec 3majcie sie ![]() chyba mnie zrozumiecie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:13 |