![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem. POdczas logowania uzywam sesji ale potem jak wyhcodze albo odswiezam do sesje znikaja
![]()
Wszystko dziala niby sesja sie dodaje. Ale gdy sie odswieezy www to sesja znika nie wiem dlaczego ![]() ![]() ![]() Kod do includowania
W innym pliku na serwerze sesje dzialaja ![]() Includuje plik z formularzem do logowania:
I to wszystko dziala potem w pliku index mam taka linijke zeby mi odswierzylo www zeby nie bylo zmiennych z formularza itd w tym momencie powinna byc juz sesja login i jak odswierze to nie powinien pokazac sie formularz ale sie pokazuje a sesja znika po tym jak sie odswierzy
Ten post edytował paweb 26.08.2005, 21:04:16 -------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
Sprzęt: Noteook BenQ A33E ___________________________________________________ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To moze byc tez konflikt podobnych zmiennych pomiedzy soba np:
$_SESSION['login'] i $_POST['login'] Zmien nazwe zmiennej sesji np: $_SESSION['login'] na $_SESSION['user'] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dziala blad byl w samym logowaniu powinno wybgladac tak
![]()
Ten post edytował paweb 28.08.2005, 21:13:00 -------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
Sprzęt: Noteook BenQ A33E ___________________________________________________ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:54 |