![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie, czy znacie może lokalizację, gdzie mogę poczytać coś o generowaniu pdf'ów przez php??
Może są jakieś gotowe skrypty i jakie funkcje musi mieć server aby takie pdf'y generowały się automatycznie. Często przy rejestracji automatycznie tworzone są takie pdf'y które często można potem 'otworzyć' linkiem wysyłanym np. emailem. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 23.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google->fpdf - są manule, tutriale. Samo tworzenie pdfów przy zastosowaniu tej klasy jest proste i nie wymyaga extensionów w php.
-------------------- Słyszałem, że macie tutaj jakieś takie php... fajne to, dobre to jest?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super - podążę tym krokiem....
No chyba, że ktoś inny też ma jakieś pomysły ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu znajdziesz klase ezpdf i dokumentacje do niej. jest bardzo prosta
http://ez.no/products/ez_publish_cms/info/...utions/ezpdf_20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2002 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy w ramach fpdf lub innych takich wspanialych projektów istnieje mozliwosc laczenia 2 pdfow w calosc.
Mam np. 10 rozych 1 stronowych pdfow i chce by za pomoca skryptu tworzyl sie 1 pdf z losowo rozlozonymi tymi pdfami. Pilna sprawa Pzodrawiam -------------------- Eä Eru i estaina ná Ilúvatar Ardassë, ar ónes minyavë Ainur i ner i híni sanweryo, ar ner yo së nó ilúvë né ontaina. Ar ten quentes, antala ten lammar lindalëo, ar lirnentë, ar së né alassëa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:27 |