![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sądze że jest to odpowiednie miejsce aby zadać to pytanie. Mam do przegryzienia dosc duży projekcik, gdzie przydało by mi sie narzędzie do projektowania klas. Szukalem troche na google, ale tam nie pisza czy jest intuicyjny czy nie. Jesli ktoś miał stycznoś z jakimś programem może by podzielił się ta wiedza.
No a żeby za dobrze nie było szukam, najlepiej darmowego programu dla linuxa ![]() Za wszelką pomoc dziekuje -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://argouml.tigris.org/features.html
http://uml.sourceforge.net/feature.php Oba generuja kod php, ale nie uzywalem ich wystarczajaco dlugo -- wole olowek i papier. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poseidon For Uml
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli chodzi o posejdona to niestety mam problem z zainstalowaniem, nie moze znalesc VirtualneMaszyny Java
![]() Jave wiem ze mam najnowsza, ten powod zadecydowal o rezygnacji z Posejdona, a szkoda wygladal obiecujaco. dzieki dr_bonzo za linki, zdecyduje sie prawdopodobnie na Umbrello Co do olowka i papieru to zawsze sie uzywa, ale tutaj kartki staja sie zbyt male ![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2005 Skąd: internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posejdon to porażka (przynajmniej jeżeli chodzi o wymagania - na moim komputerze chodził tak wolno i zżerał tyle zasobów że szło dostać rostroju nerwowego). Ja używam Borland Together Architect (nie obsługuje php).
-------------------- Biorąc pod uwagę wszystkie akty tworzenia, odkrywa się jedną elementarną prawdę: gdy się czemuś prawdziwie poświęcamy, wspiera nas opatrzność. [JOHANN WOLFGANG GOETHE]
Tylko krowy chodzą stadem, lwy zawsze samotnie... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki chłopaki też tego szukałem
pzdr |
|
|
![]() ![]()
|
|
emilio a ten Borland jest dla linuxa?
-------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2005 Skąd: internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Biorąc pod uwagę wszystkie akty tworzenia, odkrywa się jedną elementarną prawdę: gdy się czemuś prawdziwie poświęcamy, wspiera nas opatrzność. [JOHANN WOLFGANG GOETHE]
Tylko krowy chodzą stadem, lwy zawsze samotnie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 12:25 |