![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
linki typu index.php?id=1 robie tak:
tam gdzie sie ma pokazywac zawartosc strony daje include('dane.php'); dane.php to:
i jak mam cos takiego w switchu zrobic jak linki mam takie: index.php?id=1&kategoria=1 ![]() -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Lepszym rozwiązaiem byłby if
ale jak się uprzeć :
![]() No i trzeba by sprawdzać czy wogóle jest w linku id i kategoria poprzez isset -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
dzieki bardzo, skorzystam i tak ze switch
![]() ![]() -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz przeczytac sobie ten watek o bezpieczenstwo skryptow php wlasnie tam jest jak sprawdzac wartosci przesylane get'em zeby nie wyszedl z tego niezly pasztet
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 13:40 |