![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam Debiana 3.1 Sarge. Instalacja Apache1, Apache2 (prefork i worker) kończy się powodzeniem, ale za cholere nie mogę dostać się na localhosta. pliki konfiguracyjne wydają się być cacy, ale kiedy wklepuję http://localhost to przrglądarka mieli przez kilka sekund i dupa blada, "nie można się połączyć z serwerem". Czy ktoś mógłby mnie pokierować, poinstruować? Bo za cholerę nie wiem co się dzieję a google nie za bardzo wypluwa cokolwiek pomocnego. Zalezy mi na Apacze2 (prefork) z php5 (mimo że pod debianem paczuszka jest nadal unstable). Ale zadowole się jakimkolwiek działający Apaczem.
Dodam że pod Gentoo wszystko mi śmigało jak należy (czyli że prawdopodobnie to nie są moje mierne umiejetności administrowania systemem) EDIT: Nagle zuważyłem że "ping localhost" nie działa... tzn. 100% packet loss. czyżbym miał firewalla i nic o tym nie wiem? Ten post edytował sztosz 22.08.2005, 14:33:38 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:20 |