![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
poprosze o linki (szukalem ale na forum nic nie znalazłem) do skryptow ze jak sie zaloguje do mam dostep do jakis stron klikudziesieciu... prosze.. naprawde szukalem ale tylko takie logowania zwykle.. czyli jak wchodze na np. index.php?id=downoad i nie jestem zalogowany to pisze ze nie jestem logniety.. pliz
-------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=34102
<= Ostatni post w tym temacie Sorry, ale nie wierzę że szukałeś ![]() Jeśli temat nie zostanie rozwinięty myślę że można to zamknąć albo skasować.. ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
no szukalem ale w tym tematach jak wpisze logowanie to sa same kawałki kodu i one nie działaja
![]() ![]() ![]() -------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Legro @ 2005-08-22 15:20:54) no szukalem ale w tym tematach jak wpisze logowanie to sa same kawałki kodu i one nie działaja ![]() ![]() ![]() A co spodziewałeś się że ktoś napiszę cały system logowania tak? ![]() Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:07 |