![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
jak w ez publish z linków takiej postaci - www.nazwadomeny.pl/index.php/dzial/ zrobić takie - www.nazwadomeny.pl/dzial/ pozdr jacek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykład konfiguracji VirtualHost znajduje się tutaj:
http://ez.no/doc/ez_publish/technical_manu...tual_host_setup Jeżeli chcesz całkowicie pozbyć się nazwy dostepu do strony w adresie URL (URI siteaccess), zamien wszystkie ezurl na ezroot, lub przejdz na host siteaccess, czyli admin.nazwadomeny.pl/dzial i nazwadomeny.pl/dzial -------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale tutaj chyba trzeba mieć dostęp do plików apacha, nie da się tego zrobić za pomocą .htaccess?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 19 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a czy mogl by mi ktos wytlumaczyc jak zrobic te host url
![]() stawiam wszystko na wlasnym serwie wiec mam dostep do apacehe. co mi jest do tego potzebne ![]() -------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
----------------------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 22:51 |