![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jak zrobić coś takiego. Stawiam zapytanie do bazy danych, otrzymuję jakieś tam informacje. W jednej z komórek pytam o: czy dostępny jest do danego filmu lektor (możliwości odpowiedzi są tylko tak lub nie). Wyświetlam to tak lub nie, ale trochę to wygląda nie bardzo. Chodzi mo po głowie, aby tą odpowiedź tak zmieniało na wcześniej przygotowany jpg lub gif. macie jakiś pomysł ![]() -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie do końca umiem z tego skorzystać, a więc przedstawię swój kod celem weryfikacji przez Was:
-------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twoje pytanie było nieprawidłowe
![]()
i w odpowiednim miejscu w tej pętli wyświetla Ci zamiast tekstu obrazek. Oczywiście tak.gif i nie.gif zamień na swoje obrazki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym to zrobil w ten sposob : przygotowal 2 pliki, tak.gif i nie.gif i w php
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:47 |