![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję skryptu do systemu ogłoszeń, najlepiej rozbudowany, z dużą możliwością konfiguracji, logowań, z panelem admina, itp.
Grzes |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Powodzenia.
Jak znajdziesz, daj znać. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nooo ja tez bylbym zainteresowany...
qrde a nie prosciej napisac cos samemu ? cos co dokladnie spelni twoje oczekiwania a nie tylko w przyblizonym formacie poda ci to co chciales miec.... ja tam wole miec swoje... a taka sprawa - jesli to system ogloszen i logowanie i duza konfigurowalnosc to domyslam sie ze chcesz na tym zarobic jakis hajc ... a wiec jakies zobowiazania wobec klijentow... a co zrobisz jak ci sie sypnie taki piekny gotowy systemik :?: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Skąd: Tarnobrzeg/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Poszukuję skryptu do systemu ogłoszeń, najlepiej rozbudowany, z dużą możliwością konfiguracji, logowań, z panelem admina, itp.
Na tej stronie masz opisany sposob tworzenia tablicy ogloszen: http://php.webhelp.pl/index.php?id=110&roz=php&ac=read. Mysle ze wystarczy troche checi aby nad tym popracowac ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, nie jestem na tyle dobry, aby napisać swój skrypcik do ogłoszeń. To mnie przerasta. Z hotscripta.com coś tam zawsze ściągnę i dostosuję, ale tak z głowy to nie umiem. A w tym portalu nie umiem znaleźć systemu ogłoszeniowego - nie widać. No cóż, czekam na lepsze czasy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Skąd: Tarnobrzeg/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm mi tez sie czesto wydaje ze czegos nie zrobie bo mnie przerasta (w php oczywiscie)
ale jak siade, poczytam cos,zapytam kogos o jakis problem, poswiece troche czasu (w moim przypadku nawet dosc sporo) to zrobie. I to nawet dziala ![]() Wiec mysle ze zrobilbys ten skrypcik ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11.08.2025 - 12:45 |