![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2005 Skąd: Pabianice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem formularz i .... pod IE działa jak trzeba ale pod Firefoxem nie przerzuca danych (mam rezultat typu index.php?wynik= ).
Pewnie temat stary jak świat ale ja dopiero raczkuje. Można jakoś zachęcić Netscape'y żyby działało to prawidłowo? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij od pokazania tego formularza.
Nistety na forum Jasnowidzowie wyginęli. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2005 Skąd: Pabianice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No faktycznie ... już pokazuje
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli dobrze pamietam to znacznik <option></option powinien miec jakas wartosc, a dokladniej,
P.S. juz nie wspominajac ze mozna by sie czepiac specyfikacji html4 chociazby selected="selected" no ale to szczegol dojdziesz do tego pozniej ![]() Ten post edytował Sh4dow 19.08.2005, 12:08:51 -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) uzywaj bbcode
![]() 2) znaczik <option> musi się zamykać 3) jak już dajesz value dla <option> to wypelnij je czyms 4) robisz zapytanie z wykorzystaniem $_GET['wojewodz'] a dopiero po wykonaniu zapytania sprawdzasz, czy te $_GET['wojewodz'] wogóle istnieje. Gratuluje logiki. 5) pozatym przenoszę php Poczatkujacy 6) poprawiam te bbcode bo czytac nie można. No i usuwam full niepotrzebnych enterów -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:36 |