![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiatm mam taki kodzik:
I cały czas mi wyświetla że podany nick jest zajęty ![]() ![]() ![]() -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) używaj odpowiedniego BBCODE
![]() 2) najpierw wkladasz nick do bazy, a potem patrzysz czy on w niej jest. Wiec się nie dziw, że za każdym razem mówi ci, że jest ![]() 3) zajenty => zajęty 4) nie ma prawa ci wogóle wysylac maila, skoro nikt jest zajęty (masz tak zrobione warunki). jesli więc ci wysyla, to masz gdzies jeszcze wysylanie, a nam tego nie pokazales -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To znaczy
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Hectic 19.08.2005, 13:08:45 -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
To zależy co chcesz zrobic. Jesli przed wlozeniem chcesz sprawdzic, czy dany nick już jest - to tak. Najpierw sprawdzasz czy jest i jesli nie ma to dopiero wkladasz. A jesli jest to walisz komunikat.
I na przyszlośc nie spiesz się z tekstami do ludzi ze nie pojmują, gdy sam nie pojmujesz i nie spróbujesz zrozumiec co do ciebie mówią -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Sory ale nie przeczytałem Twojego posta do końca i źle to zrozumiałęm
![]() -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:49 |