![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pamiętam ze ktoś kiedys dał linka do aplikacji typu "Hello World" opartej na MVC. Bedę wdzięczny jeżeli ktoś mi pomoże znaleźć to, albo poda jakiegoś linka do kompletnej, niewielkiej (chodzi mi o zobaczenie MVC w php w praktyce). Szukam od rana tego, ale znajduję tylkosamą teorię, a tą jako tako znam, i potrzeba mi tylko konkretnego rozwiązania, aby sprawdzić swoje założenia i domysły.
Jeżeli ktoś będzie łaskaw podać mi linka do tematu z tym linkiem do "Hello World" opartego na MVC, to można od razu ten temat zamknąć/w kosz/unicestwić, oczywiście jeżeli tylko ten link do mnie dojdzie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
LOL, sorki ale nie mogłem się powstrzymać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() Jesli to napisales dla prostego przykladu to zaczynam sie obawiac o twoje zdrowie ![]() mozna bylo by to spokojnie skrocic o polowe albo i wiecej. Wczytac sie w kod nie jest prosto a niektore metody wygladaja na poprostu zbedne. Pozdrawiam ![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten kod pochodzi ze strony phppatterns, więc nie był pisany po by odpowiedzieć na tego posta
pzdr |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2004 Skąd: Siemianowice Śl. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.phpsolmag.org/pl/modules/wmpdow...hp?cid=1&lid=13
^ tu masz za darmoche art z php solutions który opisuje tworzenie proces tworzenia aplikacji opartej o MVC (tylko trzeba sie wczesniej zarejestrowac jesli nie masz tam konta) -------------------- karczmarczyk.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Sh4dow @ 2005-08-18 14:56:51) ![]() ![]() Jesli to napisales dla prostego przykladu to zaczynam sie obawiac o twoje zdrowie ![]() mozna bylo by to spokojnie skrocic o polowe albo i wiecej. Wczytac sie w kod nie jest prosto a niektore metody wygladaja na poprostu zbedne. Pozdrawiam ![]() Conajmniej o połowe ? ![]() to ja Ci pokażę ![]()
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2004 Skąd: Siemianowice Śl. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ActivePlayer @ 2005-08-18 21:42:14) Cytat(Sh4dow @ 2005-08-18 14:56:51) ![]() ![]() Jesli to napisales dla prostego przykladu to zaczynam sie obawiac o twoje zdrowie ![]() mozna bylo by to spokojnie skrocic o polowe albo i wiecej. Wczytac sie w kod nie jest prosto a niektore metody wygladaja na poprostu zbedne. Pozdrawiam ![]() Conajmniej o połowe ? ![]() to ja Ci pokażę ![]()
to mozna jeszcze krócej ![]() ![]() Ten post edytował limak 18.08.2005, 20:46:25 -------------------- karczmarczyk.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
aaa.. tak... racja... zapomialem
![]() ![]() -------------------- karczmarczyk.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No co wy, chłopaki.
Je tego nie napisałem. Kod ten pochodzi z phppatterns, a wkleiłem go trochę dla jaj ![]() |
|
|
![]()
|
|
@mike_mech: taa, wiemy wiemy, przeciez napisales "LOL, nie moglem sie powstrzymac"
![]() -------------------- karczmarczyk.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Fajnie się gawędzi nie prawda ? IMHO temat do zamknięcia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to klozet
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 05:13 |