![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!
Mam problem z dodaniem nowych tabel do bazy danych. Robie to poziomu panelu admina (forum IPB) Po dodaniu wyskauje mi błąd: Kod Query was empty czyli komunikat oznacza, ze probuje wykonac puste zapytanie.. Wysyłam takie zapytanie Kod CREATE TABLE _ipb_titles ( id smallint(5) NOT NULL auto_increment, posts int(10) default NULL, title varchar(128) default NULL, pips varchar(128) default NULL, PRIMARY KEY (id), KEY posts (posts) )"; Gdzie jest błąd ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Proszę umieszczać kod w odpowiednich znacznikach (w tym przypadku jest to SQL).
Po co ten nawias na końcu zapytania (tuż przed średnikiem) ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki już działa;-)
mam jeszcze jeden problem. Gdy chce importować język (polski) po załadowaniu pliku (xml) pojawia mi sie taki błąd: Kod Importowanie zakoczone Nie można utworzyć 'lang_boards.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_buddy.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_calendar.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_email_content.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_emails.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_error.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_forum.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_global.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_help.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_legends.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_login.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_mlist.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_mod.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_msg.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_online.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_portal.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_post.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_printpage.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_profile.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_register.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_search.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_stats.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_subscriptions.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_topic.php' - pomijanie... Nie można utworzyć 'lang_ucp.php' - pomijanie... Pozdrawiam Ten post edytował aTi 17.08.2005, 19:50:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie może utworzyć pliku
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat(tiraeth @ 2005-08-18 07:38:30) Nie może utworzyć pliku ![]() ![]() Importuje poprzez panel admina plik xml Myslałem, że chmody są źle ustawione ale dałem 777 na folder lang i dalej to samo!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:48 |