![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował DjSeweryn 16.08.2005, 21:49:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2004 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja powiem tylko tyle ze jesli masz zamiar stawiac to na darmowym servie to lepiej daruj sobie.
Do tego potrzebne sa zasoby a wszyscy wiemy jakie sa darmowe hosty. Pozdro, -------------------- "Człowiek całe życie uczy się na błędach"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszelkiego rdzoaju budżetowe hostingi też odpadają w przedbiegach. Konto u jakiegoś dobrego providera albo najlepiej serwer dedykowany. Niekoniecznie o super mocnej konfiguracji. ale o dobrze konfigurowalnym php.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale gdzie takie znajde bo szukałem na google i nic nie znalazłem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(DjSeweryn @ 2005-08-17 10:21:42) Ale gdzie takie znajde bo szukałem na google i nic nie znalazłem ![]() http://top100.pl i szukaj.... BTW. jakoś nie wierzę, że szukałeś na google. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Spoko juz znalazłem dzieki jestes genial :roll2:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 09:06 |