![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BzikOS, to moze ci pomoze http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=1914&highlight=sdi :wink:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat [...] powiedzieli czekaj... czekaj... no to czekam... (chyba jestem za grzeczny).
Nie chyba, tylko na pewno... Stary, w ten sposób nigdy się nie doczekasz... Jeszcze z jedna metod, jest odwiedzanie tepsy codziennie (o ile masz taka mozliwosc) i pytasz sie czy jest juz mozliwy zalozenie uslugi. -------------------- --
Carpe Diem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jeszcze z jedna metod, jest odwiedzanie tepsy codziennie (o ile masz taka mozliwosc) i pytasz sie czy jest juz mozliwy zalozenie uslugi.
Jak narazie wydzwaniam do nich... ale bede musial sie pofatygowac na miejsce i zjebac w końcu, bo z tego co słyszę to to skutkuje... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skutkuje - u mnie bylo podobnie z SDI, telefon, ostrzejsza gadka i po tygodniu mialem sdi... tyle ze chce neostrade
![]() -------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a na zakończenie, czy mógłbym prosić o Pani nazwisko? Dziękuję. Poproszę jeszcze o nazwisko i telefon do szefa...
A następnie telefon do szefa... Przy czym należy pamięteć, by skończyć na: "czy mógłbym prosić o Pani nazwisko? Dziękuję. Poproszę jeszcze o nazwisko i telefon do szefa...". Wiecie co dalej? A co jeśli pan/pani powie, że nie poda telefonu do szefa bo on nie jest od kontaktu z klientami? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pANI nic nie powie, po prostu pier@#$^ słuchawką i tyle, mnie tak ostatnio obsłużyła
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 17:03 |